+4560512988 fotografcph@gmail.com

Nyhed – nu også produktfoto til web og sociale medier

Det er ikke svært til finde en dyr fotograf, det er derimod svært at finde en fotograf, der kan gøre det billigt og godt nok til præsentation på web og mindre brochurer.

I foto branchen

I foto branchen er det normalt kendt, at man tager sig godt betalt for produktfotos, for man ved godt at de fleste ikke selv kan. Derfor er det ikke svært at finde en fotograf der tager mellem 600 og 1200 kroner pr. billede + diverse omkostninger.

Produktfoto udstyr

Vi har valgt at slå bunden ud af markedet, for at kunne tilbyde et prisniveau, der passer til flere og uden at der pålægges en lang række af de normale omkostninger. Det eneste krav er, at du som minimum skal ha’ taget 5 billeder, og du kan vente 5 dage på at modtaget de færdige billeder retur.

Vi tager naturligvis også langt større opgaver og mængder ind – vores studie begrænsning er dog, at vi ikke kan tilbyde at tage billeder der generelt er ret meget større end en cykel eller en sofa – hvis du har produkter af den størrelse eller større så ring for pris pr. billede.

en fotoboks til produktbilleder eller produktbilleder boks

Vi tager selvgølgelig ud på location, når det kræves.

Vi tager billeder af alt fra mock-ups, prototyper til det endelige produkt og vi tager billeder af meget mere end det.

Vi hjælper en række mindre og mellemstore brands med at skabe den nødvendige synlighed i webshop, på website, de sociale medier m.m.m.. Vi har kunder i hele Norden.

Skriv eller ring til os og hør, om vi kan hjælpe dig med at få taget billeder som sikrer, at flere købsbeslutninger falder ud til din fordel.