+4560512988 fotografcph@gmail.com

Er du fra København eller omegn, og er på jagt efter en erfaren bryllupsfotograf, er du kommet til det helt rette sted. Som bryllupsfotograf i København og omegn beskæftiger vi os med mange bryllupper og bryllupsfester i løbet af et år. Efter mange år i branchen har vi oplevet og været igennem mange forskellige bryllupper. For os er det ikke bare en opgave at tage billeder til et bryllup – det er en passion. Vi er passionerede og engagerede i det enkelte bryllup, hvorfor det hele tiden for os handler om at fange essensen af det enkelte bryllup. 

idéer og overvejelser for dine bryllupsbilleder

Du kan derfor forvente, at vi sætter den nødvendige tid af til at forstå dine ønsker, idéer og overvejelser for dine bryllupsbilleder. Herudover sætter vi tid af til at lære brudeparret at kende samt høre om de vigtigste overvejelser, de har gjort sig. På denne måde lærer vi mere om brudeparret for at kunne fange de øjeblikke og stunder, hvor personligheden og lykken stråler igennem i løbet af bryllupsdagen. Derudover kan vi sætte fokus på nogle af de elementer, der har en særlig betydning for brudeparret – det kan f.eks. være vielsesringene eller bryllupskjolen, der måske er gået i arv. 

Vi kan være med lige fra vielsen og til sent på bryllupsfesten, så vi har rig mulighed for at fange alle de store højdepunkter for dagen samt de følelsesladede øjeblikke. 

Som din bryllupsfotograf i København

Som din bryllupsfotograf i København har vi adgang til mange af de populære lokationer og skjulte perler i København. Det betyder, at du kan få taget dine bryllupsbilleder i de ønskede omgivelser. Du er meget velkommen til at give os et helt uforpligtende opkald for at høre nærmere om dine muligheder. Her lytter vi meget gerne til dine ønsker og behov for en bryllupsfotograf til jeres store dag. Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentligt blive en del af din helt store dag.