+4560512988 fotografcph@gmail.com

Jeg er personligt typen, der godt kan lide at tage billeder til diverse arrangementer. På den måde kan man forevige et dejligt minde, hvad end det er på en ferie, til et bryllup eller til en konfirmation. Jeg er desværre ikke særlig god til at få kigget på de billeder igen, efter at de er blevet overført til computeren. Derfor fandt jeg også hurtigt ud af, at det ville være en god idé at få fremkaldt mine billeder, så de var lige ved hånden, når jeg ønskede at tage dem frem og kigge på dem. Man kan få fremkaldt billeder på mange måder. Det kan være, man ønsker sig en hel fotobog eller et kæmpe stort fotolærred.

Brug for en professionel bryllupsfotograf?

Derudover kan man vælge at fremkalde i farver eller i sort/hvid. Man kan nærmest selv designe, hvordan billederne skal fremstå, og mulighederne er i hvert fald mange. Uanset hvordan man ønsker sine billeder fremkaldt, vil jeg råde alle til at benytte sig af sider som Pixum.dk eller Foto.dk. Derudover lyder et af mine råd også på, at man skal gå ind på billedbutikken.dk og se, om der er nogle gode tilbud eller rabatkoder til de to webshops.