+4560512988 fotografcph@gmail.com

Hvis dit barn står og skal afholde konfirmation inden så længe, er der et par ting, som du skal tage stilling til.

Lave konfirmationen selv eller afholde det ude? Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, men den mest oplagte er selvfølgelig økonomien, fordi at afholde en konfirmation på en restaurant eller i et forsamlingshus, kan være en ret stor økonomisk affære i forhold til at lave konfirmationen derhjemme eller et lejet lokale.

Fordelen mange gange ved at afholde det derhjemme, er at det tit, er mere afslappet og rigtigt hyggeligt i forhold til den dyre restaurant, hvor der kan være overbooket eller andre problemer.

Se billeder ved dygtig konfirmand fotograf

Konfirmation

Hvor Starter Du med Konfirmationen?

Lige meget om du laver dit barns konfirmation selv eller køber et arrangement ude, så skal du have lavet indbydelser. Du kan selvfølgelig også få lavet konfirmations indbydelserne ude i byen, men de fleste laver selv indbydelser til konfirmationen.

Lige meget om hvor du har bestemt dig at afholde konfirmationen, er indbydelser den samme hovedpine at få lavet, men her stopper ligheden også fordi hvis du vælger at afholde konfirmationen selv, er der en hel del, som du skal tage stilling til og ting du skal bruge til afholdelsen.

Kreative billeder af konfirmander

konfirmand foto

Hvad Skal Du Bruge, Når Du Laver Selv?

Du skal bruge en hel del ting, når du vælger at afholde en konfirmation selv. Disse ting er i store træk følgende:

• Invitation
• Bordkort
• Bordpynt
• Borde
• Stole
• Service
• Mad
• Vin, Øl og sodavand
• Velkomstdrinks
• Konfirmationssang & Skjuler
• Tale
• takkekort

Som du kan se, kan det virke som en ret stor opgave at afholde en konfirmation, men inden du begynder at gå i panik, så er det faktisk ret overskueligt, bare man holder sig til en plan om hvordan du griber det an.

fotografi konfirmand

Hvordan Gør Du?

Den første ting du skal gøre, når du ved hvilket lokale du vil afholde konfirmation i, er at få et overblik over pladsen. Du skal bruge borde og stole til det antal gæster du har eller vil inviterer, og her er det jo ret vigtigt, at du ikke står og mangler et bord eller nogle stole, så få styr på opmålingen, og skrevet ned hvor mange borde og stole, du skal bruge, og i samme øjemed få skrevet ned, hvor meget service du står og mangler, så du kan få det indsamlet også.

Dernæst få styr på maden. Hvis du laver maden selv, skal du huske at lægge en plan om hvor meget du skal bruge, så du ikke står og mangler på selve dagen. Hvis du derimod bestiller mad udefra, så skal du huske at læse anmeldelser af de respektive leverandører, fordi der findes nogle af dem, som sandt at sige ikke leverer et særlig godt produkt.

fotografering af konfirmand

Dygtig og kreativ fotograf på Sjælland

Du skal pynte op og et forslag til borddækning kan du finde på nettet som har materiale til at lave bordkort, menukort og diverse pynt som vil gøre dagen lidt mere speciel for dit barn, og den nemme løsning er at købe disse ting samme sted i stedet for at skulle besøge en hel masse forskellige forretninger.

Derudover skal du have velkomstdrinks, vin, øl og sodavand som kræver at du gør et par ind-køb, men det er en ret overkommelig opgave, fordi velkomstdrinks er noget som godt nok hører sig til, men som regel er noget folk aldrig drikker ret meget af.

En tale, sang og sangskjuler er noget som du sikkert har grublet over i lang tid, og hvis du har problemer med at lave sådanne ting, kan du købe sange og taler ret billigt ved at søge på net-tet.

Her fik du kort fortalt måden hvorpå du laver en konfirmation selv, og jeg håber at det har hjulpet dig til at sætte tingene lidt bedre i perspektiv, hvis det forekommer at være en uoverkommelig opgave.

Fotografering af konfirmation?

Indhold