+4542679011

Portrætfotograf Sjælland

Spændende og utraditionel portrætfotograf Sjælland. Få lavet et personligt portræt til din hjemmeside, de sociale medier eller din ansøgning og CV. At arbejde som professioneæ portrætfotograf og forsøge at indfange det perfekte portrætfoto, er i sig selv en kunstart. Det at forsøge og forevige en persons essens i sit kamera er ikke nogeen nem opgave. Men vi elsker det!

Det professionelle portræt

Idag bruger vi portrætter rigtig mange steder. Det kan være på hjemmesider, jobsider såsom Linkedin og jobportaler. Det kan også være i mere private regi, såsom portrætbilleder til datingsider såsom Tinder og Dating.dk eller blot til din private Facebook og Instagram profilsider. 

Flere og flere mennesker er blevet opmærksomme på vigtigheden af et godt personligt portræt. Et godt portræt er ikke blot et godt blinkfang. Det udstråler også du har taget et skridt for at vise omverden du er seriøs med portrættets funktion. Vi ved alle at drukfotos fra Ibaza ikke virker særlig seriøst i en erhvervsmæssig eller dating mæssigt sammenhæng.

Portrætfotografering Sjælland

  De bedste portrætter

  Vi ved hvor vigtig et stærkt og godt personligt portræt er. Det bruges ofte i mange professionelle sammenhænge og kan selvfølgelig også benyttes i dating sammenhænge. Vi ved alle godt når vi ser en hjemmeside at det første vi klikker over på er personens billeder. Er det dårlige billeder eller billeder personen selv har taget, kan disse risikere at koste dig kunder i butikken. De kan risikiere du ikke kommer på den drømme date du gerne ville på osv. Vil du sende et signal om du er seriøs, så få lavet nogle gode portrætfotos af dig selv.

  Et godt portrætfoto kan noget

  Et godt portrætfoto handler nemlig om at definere sig selv, som man gerne vil ses og forstås af andre.

  Det er essentielt at du føler dig godt tilpas foran et kamera. Det er fotografens opgave at skabe rum for kreativiteten kan udfolde sig. Jo bedre fotografen er til at sikre du føler din fotosession er behagelig og afslappende, des bedre vil dine portrætter ende op med at blive. En dygtig portrætfotograf Sjælland er ikke i tvivl om missionen og ved nok så godt hvor vigtig portrætbilleder er i enhver sammenhæng. Vi har fotograferet portrætter i mere end 10 år nu og vi kender alle faldgrupper og har mødt mange forskellige mennesker. Uanset om du er den introverte eller den ekstroverte type, så skal vi nok få lavet de bedste portrætfotos af dig. 

  Læs mere om fotograf Sjælland her

  Flotte billeder

  Det at stå foran et kamera

   

  Mange mennesker oplever en vis form for ubehag ved at stille sig op foran en fotograf og et kamera. Det har vi oplevet 100vis af gange og har alligevel altid fået masser af flotte portrætfotos lavet af personen.

  Med 10 års erfaring, som portrætfotograf på Sjælland har vi mødt mange forskellige personer. Og i takt med vores erfaring er vokset er vi også blevet rigtig gode til at få selv de mest kamerasky personer til at føle sig hjemme foran fotografens blinkende flashlamper.

  Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan et fotoshoot af portrætter foregår hos os.

  Fotograf Lone Brand

  Tlf: +45 42679011

  Kontakt

  5 + 6 =