+4560512988 fotografcph@gmail.com

Vi laver også portrætfotografering. Fotograferingen foregår som udgangspunkt i hvor i ønsker det. Vi bruger den fornødne tid, og kunden skal ikke “stresses” igennem en fotografering.

Selve optagelsen vil foregå i naturligt og afslappet atmosfære, og vores motto er, at kunden ikke forlader os, før han/hun er tilfreds med optagelsen. Dette vil også sige, at der efter endt optagelse er mulighed for at se optagelserne igennem, så vi sammen kan udvælge det helt rigtige billede.

Baby/børnefotografering

Vi tilbyder også baby/børnefotografering. Fotograferingen vil foregå i vores atelier, hvor vi giver os god tid, så barnet ikke føler det skal “stresses” igennem, men derimod falder til ro, og dermed virker helt naturlig og afslappet. Bagefter vil der være mulighed for at se de “rå” billeder, så vi sammen kan udvælge det portræt i mener ligner jeres barn mest.

Vi tilbyder også familie/gruppefotografering hvor vi enten kommer ud til jer, stiller op og “skyder” en serie fotos.

Gruppe/familefotos

Gruppe/familefotos kan optages både i forbindelse med sammenkomst eller fest, eller ved forudgående aftale om, at vi alle mødes på et forudbestemt sted. Det er jer der bestemmer hvor. Husk at det er ingen familie er for lille eller stor, til at vi kommer ud og udfører opgaven. Så bare ring eller skriv og aftal tid.

Vi laver også bryllupsoptagelser

Vi laver også bryllupsoptagelser, hvor vi tilbyder alt lige fra fotografering af brudeparrret efter vielsen til gæsternes ankomst og det store familiebillede.

Fotograferingen kan starte allerede med et foto af parret til indbydelsen, eventuelt fotograferet der hvor I mødte hinanden, eller på et sted som har stor betydning. Fotografering af brudeparret kan også på dagen foretages on location, hvis det ønskes.

Og husk, intet bryllup er for stort eller for lille til at blive foreviget af os, vi dækker alt fra det lille intime bryllup til det helt store “brag”, så kontakt os for et uforpligtende tilbud, vi kommer gerne til jer og fortæller om de muligheder der er for at fotografere jeres store dag.

Barnedåb og konfirmation

Vi fotograferer også både barnedåb/navnefest og konfirmation/nonfirmation. Vi tilbyder at komme og “skyde” en serie af hovedpersonen på dagen, og kan også følge med til festen og forevige gæster, gavebord med mere.

Modelfotografering

Modelfotografering foregår i atelieret eller “on location”. Kunden afholder alle udgifter i forbindelse med leje af lokaler, effekter med mere.

Vi fotograferer kun hvad der kan vises i kirken søndag formiddag.

Indhold